Nowe działy?
Moderatorzy: duszek_koordynator, Moderatorzy
- aga
- Moderator
- Kontakt:
Nowe działy?
i znow na myśl przyszedł mi nowy pomysl hehe aby dodać parę działów typu: muzyka (głownie chodzi mi o muzykę chrześcijańska), dział tematyczny o Biblii..
Co o tym sądzicie?
Co o tym sądzicie?
- migaweczka
- Duszek
-
- Site Admin
- Kontakt:
:-)
Oczywiscie, ze warto zakladac! Tylko musimy jeszcze wyznaczyc moderatorow A takze warto opracowac liste tematow. Najlepiej jesli ustalicie to wspolnie
Pozdrawiam i dziekuje za wszelkie pomysly
Duszek Zbyszek
Pozdrawiam i dziekuje za wszelkie pomysly
Duszek Zbyszek
- migaweczka
- Duszek
Super, w takim razie ja proponuję najpierw ustalić jakie tematy chcecie tutaj mieć Mamy już dwa pomysły Agnieszki:
1. Muzyka chrześcijańska
2. Biblia
Czy ktoś jeszcze ma jakieś propozycję ??
Proszę, wpisujcie je w kolejnych postach.
Dajmy sobie czas do piątku 7 września.
W sobotę postaram się utworzyć nowe działy i wtedy powołamy nowych moderatorów
1. Muzyka chrześcijańska
2. Biblia
Czy ktoś jeszcze ma jakieś propozycję ??
Proszę, wpisujcie je w kolejnych postach.
Dajmy sobie czas do piątku 7 września.
W sobotę postaram się utworzyć nowe działy i wtedy powołamy nowych moderatorów
- aga
- Moderator
- Kontakt:
oo to super:) cieszę się..
jeszcze przyszedł mi do głowy jeden pomysł na dział:P otóż dział "Wiara w (naszym) życiu" chodzi mi ogólnie o to aby w tym dziale opisywać to jak Bóg działa na nasze życie, jak dążyć do tego aby byc dobrym człowiekiem itp no wiecie o co mi chodzi hehe
tak, więc jeśli przyjdzie mi coś jeszcze na myśl zaklikam do Ciebie migaweczko:) albo napisze na forum
Pozdrawiam
jeszcze przyszedł mi do głowy jeden pomysł na dział:P otóż dział "Wiara w (naszym) życiu" chodzi mi ogólnie o to aby w tym dziale opisywać to jak Bóg działa na nasze życie, jak dążyć do tego aby byc dobrym człowiekiem itp no wiecie o co mi chodzi hehe
tak, więc jeśli przyjdzie mi coś jeszcze na myśl zaklikam do Ciebie migaweczko:) albo napisze na forum
Pozdrawiam
- migaweczka
- Duszek
- migaweczka
- Duszek
- tesia
- Moderator
Dalsze propozycje działów na naszym forum.
Proponuję jeszcze :Myśl na dziś;Humor;Kulinaria;Moje hobby;Zdrowie- uroda-relaks;Różności.
-
- Duszek
Raz kozie śmierć
nie lubie formy forumowej, ale...
Może jakiś dział odnośnie ZAGROŻEŃ, bo życie nie jest cukierkowe i gro osób może jednak szukać tutaj pomocy? Pewne sprawy trzeba indywidualnie poruszać, ale czasem warto spojrzeć na odmienny punkt widzenia wielu rozmwców, a forum to właśnie umożliwia. Co Wy na to
Jesli to czytacie, to znaczy, że mi się udało.
serdecznie pozdrawiam
Siaba
ps. Nie mam natury szerzenia ponurych wizji, ale wydaje mi się, że to jest potrzebne.
nie lubie formy forumowej, ale...
Może jakiś dział odnośnie ZAGROŻEŃ, bo życie nie jest cukierkowe i gro osób może jednak szukać tutaj pomocy? Pewne sprawy trzeba indywidualnie poruszać, ale czasem warto spojrzeć na odmienny punkt widzenia wielu rozmwców, a forum to właśnie umożliwia. Co Wy na to
Jesli to czytacie, to znaczy, że mi się udało.
serdecznie pozdrawiam
Siaba
ps. Nie mam natury szerzenia ponurych wizji, ale wydaje mi się, że to jest potrzebne.
- migaweczka
- Duszek
Re: Dalsze propozycje działów na naszym forum.
oo i to co zaproponowala Tesia Różności - czyli o wszystkim (wiadomosci ze swiata, sport)tesia pisze:Proponuję jeszcze :Myśl na dziś;Humor;Kulinaria;Moje hobby;Zdrowie- uroda-relaks;Różności.
Ostatnio przesunięty w górę sobota, 10 maja 2008, 14:15 przez: Anonymous.