Dziś cieszę się z...
Moderatorzy: duszek_koordynator, tesia, Moderatorzy
-
- Duszek
Dziś cieszę się z...
A takich spraw jest tysiące.
2 dni temu autko mi się zepsuło. Jadę sobie autostradą a tu jak nie zacznie mi nim szarpać. Bałam się jechać dalej. Ale jakoś dokulałam się do chaty i dziś cieszę się jak dziecko, bo naprawa się udała, nawet kwota była znośna.
a Wy z czego się cieszycie??
Siaba
2 dni temu autko mi się zepsuło. Jadę sobie autostradą a tu jak nie zacznie mi nim szarpać. Bałam się jechać dalej. Ale jakoś dokulałam się do chaty i dziś cieszę się jak dziecko, bo naprawa się udała, nawet kwota była znośna.
a Wy z czego się cieszycie??
Siaba
And you shall know the truth, and the truth shall set you free.
- migaweczka
- Duszek
We wtorek ucieszyłam się z tego, że mój uczeń powiedział mi w miarę składnie, że jest wkurzony, że musi siedzieć na lekcji, kiedy na dworze jest tak ładnie To może nie wyglądać na powód do radości, ale dla mnie jest. Mój uczeń ma głęboki niedosłuch i ciężko go zrozumieć. Nie ma wystarczających umiejętności komunikacyjnych, żeby wyrazić to, co czuje. Dlatego każda udana próba porozumienia na linii on-otoczenie bardzo mnie cieszy
A dzisiaj ? Hmmm... Dzisiaj cieszę się, że zelżał ból głowy, który mnie męczy od rana :):)
A dzisiaj ? Hmmm... Dzisiaj cieszę się, że zelżał ból głowy, który mnie męczy od rana :):)
- migaweczka
- Duszek
- RENATA SLOSARCZYK
- Duszek
- Kontakt:
- migaweczka
- Duszek
- migaweczka
- Duszek
- tesia
- Moderator
- migaweczka